onze diensten

website op maat

Ontdek de kracht van een op maat gemaakte website die jouw verhaal vertelt en jouw doelen ondersteunt. Bij Vexio creëren we meer dan alleen een online aanwezigheid; we bouwen digitale ervaringen die indruk maken.

van idee tot lancering

Ontwerp zonder titel (12)

Waarom kiezen voor een Vexio website?

onze websites

Bij Vexio begrijpen we dat elke onderneming uniek is, en daarom gaan we verder dan de standaard. Onze op maat gemaakte websites zijn een digitale weerspiegeling van jouw merkidentiteit, ontworpen om te imponeren en impact te hebben. Ontdek de kracht van een website die specifiek voor jou is ontworpen. Of je nu een nieuwe onderneming lanceert of je bestaande online aanwezigheid wilt versterken, wij zijn hier om je te begeleiden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen in de digitale wereld. Jouw online succesverhaal begint hier. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje in ons portfolio en ontdek de diverse wereld van webdesign en digitale innovatie die we hebben gecreëerd voor tevreden klanten.

Onderhoudsabonnement

Kies voor zorgeloos online zijn met ons Onderhoudsabonnement van slechts €15 per maand. Wij nemen de updates van jouw website op ons, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

€15 per maand

FAQ

Wat gebeurd er als ik een website aanvraag?

Bij een aanvraag starten we met een diepgaande kennismaking, waarbij we jouw doelen en visie begrijpen. Na de kennismaking creëren we vervolgens een op maat gemaakte website die perfect bij jou past. We blijven in contact voor feedback en aanpassingen, lanceren na goedkeuring en bieden doorlopende ondersteuning. Kortom, jouw aanvraag markeert het begin van een succesvolle online samenwerking.

Kan ik zelf mijn website bijwerken na lancering?

Zeker! Wij bouwen de website zo dat je zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en andere inhoud kunt bijwerken.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

De tijd die nodig is voor het bouwen van een website varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. We streven ernaar om efficiënt te werken zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Kan ik een bestaande website laten herontwerpen of updaten?

Absoluut! Of je nu een volledige herontwerp van je website wilt of gewoon enkele updates nodig hebt, wij kunnen we jou helpen. Belangrijk is wel dat wij niet in het oude systeem gaan werken om problemen te voorkomen. Dus of het nu gaat om een frisse make-over, het toevoegen van nieuwe functies of het optimaliseren van de gebruikerservaring, wij staan klaar om jouw bestaande website nieuw leven in te blazen.

Wat gebeurd er als mijn website technische problemen ondervindt?

We bieden doorlopende technische ondersteuning en zijn snel beschikbaar om eventuele problemen op te lossen.

Bieden jullie ook hostingdiensten aan?

Ja, we kunnen ook hostingdiensten regelen en adviseren je over de beste opties voor jouw specifieke behoeften.

contact

Contacteer ons gerust voor al je vragen of om te bespreken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen versterken. We staan klaar om je te begeleiden op het pad naar een unieke, op maat gemaakte website. Jouw succes begint met een simpele klik. We kijken uit naar je bericht!