onze diensten

Webshop op maat

Bij Vexio bouwen we niet zomaar webshops; we creëren digitale ervaringen op maat. Ontdek de perfecte mix van stijl en functionaliteit, ontworpen om jouw online winkel naar nieuwe hoogten te brengen. Klaar om jouw e-commerce reis te beginnen? Ontvang vandaag nog jouw eigen op maat gemaakte webshop.

van idee tot lancering

Webshop

Waarom kiezen voor een Vexio webshop?

onze webshops

Stap binnen in de wereld van Vexio en ontdek de kracht van onze webshops. Of je nu op zoek bent naar een nieuw e-commerceavontuur of je bestaande online winkel wilt transformeren, wij zijn hier om jouw digitale retailreis te begeleiden. Ontdek de mogelijkheden van een krachtige online aanwezigheid met onze op maat gemaakte webshops. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen de deuren kunnen openen naar jouw online winkelsucces. Jouw e-commerce avontuur begint hier. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje in ons portfolio en ontdek de diverse wereld van webdesign en digitale innovatie die we hebben gecreëerd voor tevreden klanten.

Onderhoudsabonnement

Kies voor zorgeloos online zijn met ons Onderhoudsabonnement van slechts €15 per maand. Wij nemen de updates van jouw website op ons, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

€15 per maand

FAQ

Wat gebeurd er als ik een website aanvraag?

Bij een aanvraag starten we met een diepgaande kennismaking, waarbij we jouw doelen en visie begrijpen. Na de kennismaking creëren we vervolgens een op maat gemaakte website die perfect bij jou past. We blijven in contact voor feedback en aanpassingen, lanceren na goedkeuring en bieden doorlopende ondersteuning. Kortom, jouw aanvraag markeert het begin van een succesvolle online samenwerking.

Kan ik zelf mijn website bijwerken na lancering?

Zeker! Wij bouwen de website zo dat je zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en andere inhoud kunt bijwerken.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

De tijd die nodig is voor het bouwen van een website varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. We streven ernaar om efficiënt te werken zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Kan ik een bestaande website laten herontwerpen of updaten?

Absoluut! Of je nu een volledige herontwerp van je website wilt of gewoon enkele updates nodig hebt, wij kunnen we jou helpen. Belangrijk is wel dat wij niet in het oude systeem gaan werken om problemen te voorkomen. Dus of het nu gaat om een frisse make-over, het toevoegen van nieuwe functies of het optimaliseren van de gebruikerservaring, wij staan klaar om jouw bestaande website nieuw leven in te blazen.

Wat gebeurd er als mijn website technische problemen ondervindt?

We bieden doorlopende technische ondersteuning en zijn snel beschikbaar om eventuele problemen op te lossen.

Bieden jullie ook hostingdiensten aan?

Ja, we kunnen ook hostingdiensten regelen en adviseren je over de beste opties voor jouw specifieke behoeften.

contact

Contacteer ons gerust voor al je vragen of om te bespreken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen versterken. We staan klaar om je te begeleiden op het pad naar een unieke, op maat gemaakte website. Jouw succes begint met een simpele klik. We kijken uit naar je bericht!